Reserviläisliitolla liittokokous viikonloppuna Hämeenlinnassa – Pohjola ehdolla jatkokaudelle

Ilpo_Pohjola1
Reserviläisliiton nykyinen puheenjohtaja Ilpo Pohjola on ehdolla seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Hän on toiminut liiton puheenjohtajana tammikuusta 2017.
Paavo Airo

Reserviläisliitto ja Maanpuolustusnaisten liitto järjestävät yhteisen liittokokoustapahtuman Hämeenlinnassa tulevana viikonloppuna 16.–18.11. Perjantaina esitellään Reserviläisliiton vaaliohjelma vuoden 2019 eduskuntavaaleihin.

Lauantaina Reserviläisliiton kokouksen alussa julkistetaan vuoden malliyhdistys ja vuoden reserviläinen. Sääntömääräisessä liittokokouksessa myös täydennetään liittohallitusta erovuoroisten osalta. Kokouksessa on myös puheenjohtajavaali. Nykyinen Reserviläisliiton puheenjohtaja Ilpo Pohjola on ehdolla myös seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Joensuulainen kehityspäällikkö Pohjola on toiminut puheenjohtajana tammikuusta 2017.

Kokouksessa käsitellään myös vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Sunnuntaina järjestetään kenttähartaus ja seppeleenlasku alkaen kello 10 Summan patsaalla Itsenäisyyden puistossa. Järjestöjen yhteinen maanpuolustusjuhla alkaa kello 13. Juhlapuhujana toimii kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok.). Tilaisuudet ovat avoimia.

Kokoustapahtuman järjestelyistä vastaa Etelä-Hämeen Reserviläispiiri, joka viettää samalla 60-vuotisjuhlaansa.


Jaa tämä sivu