Puolustusvoimien komentaja Lindberg vastaanotti RES:n ansioristin

Tuomas Kaarkoski
RES:n ansioristit
Puolustusvoimien komentajan kenraali Jarmo Lindbergin (kesk.) ohella Reserviläisliiton ansioristin vastaanottivat myös kenraaliluutnantti Mika Peltonen ja kenraalimajuri Markku Nikkilä.
Tuomas Kaarkoski Helsinki

Puolustusvoimien komentaja kenraali Jarmo Lindberg vastaanotti perjantaina esikunnassa hänelle itsenäisyyspäivänä myönnetyn Reserviläisliiton ansioristin. Ansioristin komentajalle luovuttivat liiton puheenjohtaja Mikko Savola sekä liiton varapuheenjohtaja Osmo Suominen.

Tilaisuudessa Lindberg kiitti Reserviläisliittoa hyvästä yhteistyöstä, jonka hän uskoi parantuvan ja voimistuvan entisestään tänä vuonna nousseiden kertausharjoitusmäärien myötä.

Samassa tilaisuudessa Reserviläisliiton ansioristi luovutettiin myös puolustusvoimien operaatiopäällikkö kenraaliluutnantti Mika Peltoselle ja Suomen sotilasedustajana EU:ssa ja Natossa toimivalle kenraalimajuri Markku Nikkilälle. Heille kummallekin ansioristi oli myönnetty toissa vuonna.

Reserviläisliiton ansioristi myönnetään tunnustuksena erityisen ansiokkaasta, pitkäaikaisesta ja merkittävästä työstä liiton tarkoitusperien edistämiseksi.


Jaa tämä sivu