Lindqvist jatkaa Reserviläisurheiluliiton puheenjohtajana

Tuomas Kaarkoski
turre
Tor-Erik Lindqvst valittiin kolmannelle kaksivuotiskaudelle Lappeenrannassa.
Tuomas Kaarkoski Lappeenranta

Tor-Erik Lindqvist jatkaa yksimielisellä päätöksellä Reserviläisurheiluliiton puheenjohtajana. Lindqvist aloittaa vuoden alussa kolmannen kaksivuotiskautensa liiton puheenjohtajana. Lappeenrannassa järjestetyssä kokouksessa istuvalle puheenjohtajalle ei löytynyt haastajaa.

– Tiedän jo mitä on edessä. Raakaa työntekoa, mutta meillä on niin mielenkiintoisia projekteja edessä, että on ilo saada olla tässä mukana, Lindqvist kertoo.

Lindqvistin mukaan Reserviläisurheiluliitolla on monessakin mielessä edessä mielenkiintoisia aikoja. Puheenjohtajan mukaan parantunut talous antaa toiminnalle lisää liikkumavaraa.

– Liitto on mukavassa vauhdissa. Talous on vakaantunut ja voimme nyt tehdä oikeita satsauksia. Kaikki käytettävät sentit mietitään tietysti tarkasti, mutta nyt on tarkoitus viedä strategian painopisteitä eteenpäin.

Yksi Reserviläisurheiluliiton ylivoimaisesti suurimmista projekteista tulee koskettamaan kenttäkelpoisuutta ja sen testaamista.

– Se on iso asia, josta tiedotammme tarkemmin lähitulevaisuudessa. Meillä on kehitteillä yhdessä Puolustusvoimien ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kanssa konsepti, joka koskee kenttäkelpoisuuden testaamista.


Jaa tämä sivu