Kuvagalleria: Talvijotoksesta tuli tamperelaisten juhla

Tuomas Kaarkoski
IMG 0442-61
Porsaanharjun jotos sai paljon kiitosta sen toiminnallisista rasteista.
Tuomas Kaarkoski Säkylä

Oripään reservialiupseereiden järjestämä Porsaanharjun jotos päättyi sunnuntaina tamperelaisjuhliin. Vielä lauantaina piikkipaikkaa piti Tampereen Reserviupseereiden TamRU1.

Lauantaina kolmossijaa pitänyt Tampereen Korkeakoulujen Reserviupseereiden partio TaKoRU1 haaveili ennen päätöspäivää mitalisijan pitämisestä.

–Syysjotoksilta niitä on jo, mutta talvijotoksilta se puuttuu. Nyt on hyvät mahdollisuudet, mutta on näitä jotoksia ennenkin sunnuntain suorituksilla pilattu, Antti Laalahti veisteli.

Sunnuntai kääntyi kuitenkin TaKoRU1:n kannalta onnellisesti. Partio puski sunnuntain rastilta tasaisen varmasti hyviä pisteitä. Lopulta erinomainen sunnuntai nosti TaKoRU1:n talvijotoksen mestariksi äärimmäisen niukan kahden pisteen turvin ennen toiseksi sijoittunutta TAMRU1:n partiota.

Kolmannen sijan pokkasi saksalaispartio Team Charlie UniBwM, joka oli yksi kolmesta jotokselle saapuneesta saksalaispartiosta. Toisin kuin kaikki muut partiot lumisissa harjumaisemissa, Team Charlie eteni viikonlopun kaikki rastivälit jalkamarssina. 

Lue kattavampi reportaasi Jotoksesta seuraavasta Reserviläinen-lehdestä!Jaa tämä sivu