”Entistä lähemmäs lukijoitamme”

Tuomas Kaarkoski
pädi
Reserviläisen verkkosivut toimivat myös tableteilla ja älypuhelimilla.
Tuomo Simojoki Helsinki

Reserviläisen uudistuneet nettisivut aukesivat tänään torstaina. Lehden päätoimittajan Tuomas Kaarkosken mukaan uudistuksen taustalla on halu palvella lukijoita entistä paremmin.

– Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja sillä on vahva asema myös jatkossa. Painoaikatauluista johtuen kuitenkin moni asia jää  pakosti lehdestä pois ja näitä asioita tulemme jatkossa uutisoimaan huomattavasti aiempaa aktiivisemmin verkossa, Kaarkoski toteaa.

Keväällä päätoimittajana aloittaneen Kaarkosken mukaan uuden ulkoasun lisäksi juuri uutisten päivitystahti on asia, joka erottaa Reserviläisen uudet verkkosivut vanhoista.

– Pyrimme reagoimaan vahvemmin ja tiiviimmin päivän ajankohtaisiin uutistapahtumiin. Ensi kevään tulevat eduskuntavaalit ja vaaleihin liittyvät maanpuolustusasiat ovat reserviläisille tärkeitä ja siksi ne näkyvät myös meidän sivuilla.

Someen mukaan

Uuden sivuilmeen lisäksi Reserviläinen aktivoituu myös sosiaalisessa mediassa.

–Aluksi aloitamme Facebookissa ja Instagramissa. Haluan somen kautta saada Reserviläisen ja lukijoidemme välillä vielä nykyistä tiiviimmän vuorovaikutussuhteen. Samalla pyrimme tarjoamaan heille kurkistuksia asioihin ja paikkoihin, jotka eivät välttämättä välity perinteisessä uutisoinnissa, Kaarkoski toteaa.

Reserviläisen Facebook-sivuille pääset tästä ja Instagram-tiliä voit seurata täältä.


Jaa tämä sivu