”Back to intti” – tubettajat kertovat videoilla kokemuksiaan MPK:n kursseilta

Kuvakaappaus Roni Bäckin Youtube-tililtä
roniback
Roni Back osallistui MPK:n Kymijoki 2017 -etsintäkurssille Vekaranjärvellä sekä Viestitaktiikkakurssille Hälvälän tauluvarastolla Hollolassa.
Paavo Airo Helsinki

Suositut tubettajat Roni Back ja Pernilla Böckerman julkaisivat hiljattain Youtube-tileillään maanpuolustuskoulutusaiheiset videot. Tubettajat osallistuvat videoilla MPK:n kursseille kertoen kokemuksiaan toiminnasta. Videot syntyivät yhteistyössä Nuku Rauhassa -kampanjan kanssa, ja ne voi katsoa tämän jutun lopusta.

Kampanjan hankekoordinaattori Kaisa Tölli on ollut tyytyväinen tubettajien kanssa tehtyyn yhteistyöhön. Töllin mielestä hankkeen viesti kulkee hyvin videoiden kautta.

– Tällä tavalla tubettajat saavat itse muotoilla viestin, ja sisältö on helposti lähestyttävää. Ihannetilanne olisi tietysti, että tubettajia lähtisi tällaiseen jatkossa myös oma-aloitteisesti. Silloin saisimme ehkä kritiikkiäkin, mikä voisi kehittää toimintaa, Tölli sanoo.

Tölli sanoo seuranneensa ilolla, miten videot ovat herättäneet positiivista kiinnostusta Youtubessa. Backin ja Böckermanin videoita on katsottu yhteensä jo yli 200 000 kertaa. 


Roni Back – Paluu takaisin armeijaan 

Back osallistui MPK:n Kymijoki 2017 -etsintäkurssille Kouvolan Vekaranjärvellä sekä Viestitaktiikkakurssille Hollolan Hälvälässä. 
Pernilla Böckerman – Jokainen suomalainen on maanpuolustaja

Böckerman kuvasi kokemuksiaan MPK:n Etsintä- ja maastotaidot -kurssilla Helsingin Santahaminassa.


Lue myös: 

Miten mukaan MPK:n toimintaan? – Kysymyksiä ja vastauksia vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta


Jaa tämä sivu